vineri, 9 mai 2008

Ultimele retusuri, primii fluturasi

Ioi, mi-am ignorat blogul aproape o luna dar pe cat as fi vrut sa scriu, mai ales despre ce s-a vorbit la olimpadele comunicarii la coferinte, sau depsre campania in derulare, nu am avut timp. Din cate s-a vazut si de pe blogul echipei TeasePR.wordpress.com, am fost full cu campania, in vacanta am fost in Londra si nu am avut acces la un calculator (greu de crezut dar asa s-a nimerit) si nu am putut sa scriu despre experientele mele acolo si pe langa acestea, mai am si un fleac de facultate.
Nu pot sa scriu acum despre experienta mea la Londra, desi unii posibili vizitatori ar fi interesati, poate am sa fac un mic ghid de "Keep in mind", dar nu acum e momentul. De ce? Pentru ca sunt marcata de faptul ca aproape am terminat campania. Mai avem mici retusuri la slide. Ca sa stii si tu, cititorule, despre ce vorbesc: impreuna cu echipa Tease PR, particip la finalele Olompiadelor Comunicarii, iar clinetul nostru este ABN AMRO, brieful era sa il facem "Employer of choice" si sa ii marim gradul de retentie al angajatilor. Yeah, it scared the **** out of me too, dar dupa am vazut ca nu e chiar asa de bau-bau, ba indraznesc sa spun ca a fost chiar foarte frumos si provocator.
Eu cu Carmen am fost cele care au innebunit lumea cu researchul si am lucrat la strategie, Anne, Andra si Dragos au lucrat la creatie si, desigur, si la dezvoltarea campaniei. Anne cu omuletii desenati, Dragos cu sloganuri si Andra cu filosofia. A fost un team-work in adevaratul sens al cuvantului.
Pana la urma Cristina, ajutorul nostru din partea ABN AMRO,care a fost tot timpul alaturi de noi, a fost multumita cu rezultatul and we couldn`t be happier!
Pt cine este interesat, prezentarile pt PR vor incepe luni, 14.30, la Palatul Parlamentului. Dar prezentari si pt Politic (dupa clienti ca Adrin Nastase, Ludovic Orban, Videanu si altii ar trebui sa fie f interesant), Com Institutionala si Advertising vor fi Luni si Marti, in ambele zile incepand cu ora 10.00.
As aprecia niste aplauze, asa, de felicitare, desiur!
Take care!

3 comentarii:

  1. Desigur!:)Cand ti-am zis la final "Mie mi-a placut!" vroiam sa spun ca a fost printre cele mai si mai:)Si nu numai eu am simtit asta :P Respect!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi tare mult! Dupa un asa feed-back, mai ai nevoie de podium?.... ei, poate oleaca. :p Cine ma respecta, "desiur", il respect! Mai vbim

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit ca ati avut o campanie f reusita..felicitari..:)

    RăspundețiȘtergere