duminică, 17 mai 2009

Say "Hello!", say "Hello!"

In seara asta am vazut camerele din hotelul "Hello!" de la Gara de nord ... Este de departe cea mai interesanta camera de hotel pe care am vazut-o pana acum. Voiam sa va povestesc de hotelul Victoria din Mamaia, sa va zic sa nu mergeti niciodata acolo, ca e o porecla de 3 stele, cu gresie care seamana cu parchetul pe jos, sa-ti inghete toate alea, si cu cablu de la aerul conditionat taiat, pe frigul de pe 1 mai, ca a trebuit sa stam sub paturi cerute de la receptie ca sa ne incalzim, ca sa nu vorbim de baia de 2 stele.

Dar revenim la Hello. Am ras cu pofta cand am vazut camera. With no further adu, intri si primul lucru pe care iti pica ochii e WC-ul. Asta pentru ca imediat cum deschizi usa pe partea dreapta troneaza wc-ul, ascuns dupa o usa din sticla, nici macar cu un efect de blur pe sticla... nu, sticla sa vezi si sa faci poze foarte clar. Ba mai mult, usa asta din sticla putea f bine sa nu fie pusa pentru ca 1, nu ascunde nimic si 2. nu ascunde sunet sau altecele, pentru ca e gol sub usa si deasupra, adica nu e sticla, adica e ca si cum nu ar fi. Deci nu intimitate, nu "liniste", nu "prospetime".

Intri in camera. Al doilea lucru pe care il vezi e dusul. Nu, nu e in baie, e in camera. Din nou discreta usa din sticla da cu vedere inspre pat. Deci stai in pat si`l admiri pe cel din dus. Ba mai mult, faci dus cu el daca nu este atent, pentru ca usa la dus nu e pana in tavan, ci asa,la sanchi, e un spatiu gol pana in tavan. Astfel, daca nesimtitul de pe pat poate sa faca un dus rece daca sta orientat spre jumatatea de camera cu pricina.

Treci de soc, de hohote de ras de la glume precum "asta e camera de babardeala", si te asezi pe pat... atunci totul prinde un contur, o circularitate. La usa e o oglinda mare, sa te vezi bine inainte sa iesi pe usa, dar care e aranajata strategic sa-l vezi de pe pat pe cel de pe WC.

Deci say "hello!" de oriunde in camera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu