marți, 13 mai 2008

Pour les connaisseurs...

Am maine test la imagologie si nu pot sa invat ca am citit pe bloguri recenzii, comentez cu colegii, planuiesc sa ma uit la inregistrare... Vorbesc despre finala olimpidelor comunicarii, sectiunea PR, la care echipa Tease PR a participat (Ce bine suna!).
As vrea pe aceasta cale, sa multumesc organizatorilor (a se prinde intonatia Oscar Academy Awards dar si seriozitatea in ce spun), fara de care nu ar fi existat Olimpiadele Comunicarii, ABN AMRO care a sponsorizat, si astfel am avut ocazia sa intalnim doua persoane deosebite care ne`au sustinut, Cristina si Oana, dar si oportunitatea sa facem o campanie pentru asa o banca, sa multumesc echipei fara de care practic, nu se intampla nimic din ce a fost, prietenilor care au stat 3 ore, in prag de sesiune, si au asteptat prezentarea noastra, si care ne`au sustinut si filmat (multumim Andrei!), si personal ii multumesc lui Luc, pentru ca m`a sustinut si ajutat pe tot parcursul olimpiadelor, si mamei ca nu mi`a mai spus sa las toate activitatile mele si sa`mi mai vad si de scoala.
Cam gata cu multumirile, cam gata cu olimpiadele, a mai ramas ziua de vineri. I`ll keep you posted chiar daca urcam pe podium sau nu, si o sa scriu si despre party, la care abia astept sa merg.
Acum ma intorc la durerea mea de cap si la imagologie, ca incep deja sa`mi fac mustrari de constiinta si sa ma gandesc la ce mi`ar spune mama.
"Multumesc mami!"

2 comentarii:

  1. bine, fie, accept multumirile (aici ma vezi dandu-mi ochii peste cap, activitate care-mi face o mare placere si nu necesita prea mult efort).

    m-am uitat de vreo 15 ori la prezentarea noastra.
    prezinti incredibil de bine, parca am fi toti oamenii aia intr-o emisiune de-a ta.

    ca viitor model de luat in considerare la dezbateri publice, ar trebui sa-ti dai si tu un pic ochii peste cap :p

    god help.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te]ai semnat dar bine inteles ca te recunosc, stiu cu ce stofa am de`a face. :p Ochii peste cap e un hobby de`al meu. ;))

    RăspundețiȘtergere