marți, 20 mai 2008

La revedere, gradinita! :)

V-am promis ca revin cu detalii de la Olimpiadele Comunicarii.
Well, we actually did a good job! Am luat locul II, am fost personal felicitati de Teodor Olteanu (Multumim tare mult de sustinere! Inseamna mult pentru noi!) iar eu am fost angajata. Si nu de oricine, ci de Premium Communication, de Sorana Savu pentru care am un respect deosebit si pe care o priveam pe la conferinte si ma gandeam ca peste 5 ani poate o sa lucrez si eu la firma asta... Abia astept sa incep lucru, sa vad ce inseamna si sa invat cat mai multe de absolut orice din domeniul asta.
Experienta olimpiadelor a fost hotaratoare pentru foarte multi participanti. Chiar vorbeam cu colegii de echipa. Eu imi doream sa ma angajez si sa castig, iupi`du la amandoua, andra si`a depasit fobia de a vorbi in public, Carmen si`a dovedit ca poate si a dovedit si celorlalti, Dragos si`a potolit frustrarea de anu trecut si anu asta a luat o medalie si Anne inca nu mi`a spus... :p Oricum, cred ca organizatorii au primit mii de multumiri din partea concurentilor, si poate daca ar simti cat de sincere sunt, iar coplesi. Dar eu le mai multumesc odata cu speranta ca nu ii voi coplesi acum.
Si le mai multumesc si pentru petrecere ca dupa atata timp de campanii, terase dar si facultate, ca suntem deja in sesiune, ne lipsea o muzica buna si o zbenguiala. :)
Acestea fiind spuse, inchei un ciclu al acestui blog, dedicat Olimpiadelor Comunicarii.

Iar de acum inainte, ca sa stiti ce lucruri minunate si, desigur, amuzante, va vor astepta, probabil ca am sa continui prin a va povesti despre sezonul proaspat inceput al copilasilor la plimbare, cati au sau n`au dinti, cati tipa, urla, sau zambesc cuminte, cati au biciclete cu roti ajutatoare, sau ce carti am mai citit, cum e la noul meu job (oare dupa afirmatia asta o sa`mi creasca numarul de vizite din partea... si din partea...?) si pe unde mai merg week`end`urile...
Acestea vor fi informatii vitale pentru voi! Continuati sa`mi cititi blogul! Anuntati`va si colegii si familia! Dati mass`uri placute!

2 comentarii: