joi, 20 martie 2008

S`a adjudecat mireasa!

Comparatia este a prietenei mele, cu care am fost in seara de 18 martie la e expozitie foto, cu vanzare, iar fondurle acumulate erau donate unei fundatii. primul eveniment de acest gen la care am fost. High life de Bucuresti... toata lumea parea sa cunoasca pe toata lumea, Flooooooriiiiiiiiin Caaaaaaaaliiiinescuuuuuuu era pe acolo, trebuia sa prezinte. Per ansamblu ma simteam destul de derutata, mai ales ca toata lumea se invartea non`stop in jurul meselor. Si se invartea, frate! Nu mi`a venit sa cred cand am vazut lumea la nici 15 min de la ora 8, ora anuntata de intalnire, lumea era deja la a doua farfurie. Mi s`a mai spus ca piscotatul este cam singurul motiv pentru care lumea vine la un asfel de eveniment. Slight difference: este singurul motiv!
Si acum ajung si la explicatia pt titlul articolului: Au fost numai 3-4 licitatori... dintr`o sala de mai bine de 100.... care au mancat.... si s`au uitat la poze. Iar unul din tablouri a fost licitat la 650 EUR fata de pretul de pornire 500 EUR. Cum poti sa mergi la o expozitie foto cu vanzare, in scopuri caritabile, si sa nu te uiti in portofel inainte? E ca si cum mergi la o nunta, unde, la fel, mananci, mai schimbi o vorba doua trei cu lumea, ei io`te ce tablouri faine pe pereti, te mai bazaie din vorbit unul care iti cere cadoul pentru mireasa, dar tu nu il ai.
Toata stima celor care au licitat! Unul din tablouri a ajuns la 2000 EUR, dar probabil insuficient sa acopere macar frigaruile si branza mucegaita... Toata stima fotografului, Stelian Bogza, care a avut curajul sa se bage intr`un astfel de eveniment! Imi pare rau ca prietenii lui, in care Stelian poate isi pusese speranta intr`o clipa, n`au facut macar cheta sa liciteze, daca nu sa cumpere individual o fotografie.
Evenimente vor mai fi, si eu voi mai fi invitata, si poate atunci o sa am un salariu, cu care sa ma pot prezenta la o licitatie.
Sa va fie de bine!
http://flickr.com/photos/bogza_stelian/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu