miercuri, 5 martie 2008

primul meu post...

Ce pot sa scriu in acest blog, sa fie de interes comun, sau macar sa va foloseasca la ceva?...
Am mai "rasfoit" niste bloguri, dar in medie cred ca am stat 5 minute la fiecare. Probleme existentiale, drame, suparari, veselie la primul mugur (si eu sunt vesela la primii muguri, ba chiar le`am urmarit evolutia in ultimile doua saptamani) si primavara care bate la sufletul cenusiu si inchis de atata imbaxeala de Bucuresti, trafic, fete triste... sabloane. Seen one, you seen them all.
Desigur, sunt si exceptii, cum ar fi blogul lui groparu` pe care`l mai citeam in vara (ma amuza teribil), rasfoiam blogul unor prieteni... Dar interactiunea cu blogosfera se limita la atat.
Atunci de ce mi`am facut blog. Nu e pentru ca`l are toata lumea si vreau sa fiu in trend... sanchi. Ci pentru ca am fost la o intalnire cu Consilieri de relatii publice ( nu piaristi) si am aflat ca e bine daca ai un blog pentru ca ii ajuta pe oamenii cu care interactionezi sa te cunoasca. Poate fi chiar o carte de vizita.
Astfel, a luat nastere acest blog. Nu este din ipocrizenie (face ceva in care nu crede, dar care "da bine"). Nu cred in blogurile tip jurnal, in care scrii intamplari, ganduri personale, a caror relatare nu modifica existenta cititorului. Voi incerca sa stau departe de asta. Dar sunt sigura ca daca o voi lua pe ulei, vor fi suficienti care sa`mi atraga atentia.
Acestea fiind spuse, "pornesc in incursiunea unei noi perioade din viata mea, incercand sa va cant si sa va incant cu melodia vietii mele".... fleosc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu