joi, 24 martie 2011

Pick'a'boo!


Eu nu cred în coincidențe! Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri care erau mai mult decât coincidențe, erau pur și simplu alinierea stelelor și cumulul de forțe divine care a facut ca lucrurile să se potrivească într-un anumit fel. Printr-o astfel de potriveală am ajuns să îl cunosc pe iubitul meu, cu care voi aniversa în curand 5 ani de relație și care cred că e unul din cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în viața mea. Printr-o astfel de potriveală am aflat eu de facultatea la care am dat și printr-o astfel de potriveală mi-am început cariera. Iar, cel puțin pentru mine, momentele astea au venit exact atunci când mă vedeam blocată, când nu știam cum să avansez.
O astfel de potriveală a avut loc acum. Urmează un long story short prin care vă spun ce cu ce s-a potrivit...
Context: Începând cu Netcamp am descoperit lumea fascinantă a antreprenoriatului. Am întâlnit oameni care sunt antreprenori de succes, am cunoscut mediul în care lucrează și se întâlnesc. Am cunoscut diverse start-up-uri și acesta a fost momentul meu de inception pentru pofta de a fi propriul meu șef.
Dar să fim realiști (iar eu sunt deprimant de realistă uneori): am 23 de ani, capital de pornire... nu foarte mare... sprijin de care nu vreau să abuzez... cunoștințe teoretice acumulate... însă care de multe ori sunt egale cu zero și am rămas cu... lipsa de experiență. Asta nu înseamnă că nu am încredere în mine... dar consider necesar să-ți faci o radiografie din când în când înainte să iei o decizie.
Eveniment 1: PR Forum
Îi mulțumesc lui Cristi Manafu pentru tot ce face pentru industria comunicării; prin conferințele lui participă activ la dezvoltarea industriei de comunicare.
La PR Forum am întâlnit foarte mulți prieteni și fosti colegi cu care aveam foarte multe subiecte în comun și mi-am dat seama atunci că PR-ul nu a ieșit niciodată din inima mea, doar am încercat să îi dau un alt nume sau să îl subminez. După o jumătate de zi m-am bucurat ca un copil pentru că simțeam că am revenit la locul meu. Și chiar asta am făcut... de luni sunt PR Exec la GMP PR.
Eveniment 2: Lansarea cărții lui Marius Ghenea
Discursul lui Marius Ghenea m-a liniștit pentru că am înțeles că nu subminez satisfacția pe care mi-o dă antreprenoriatul dacă mă angajez: "Dacă lucrezi ca angajat nu înseamnă nu poți fi antreprenor. Poți avea inițiative antreprenoriale care pot aduce valoare companiei în care lucrezi și vei caștiga prin acestea pe foarte multe planuri."
Și da!, pot să le fac pe amandoua si toate la timpul lor. Imi era dor de mine. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu