sâmbătă, 3 iulie 2010

Back to work!... în mod organizat

Mi-am schimbat skin-ul, am adăugat gadget-uri... când îmi deschid blogul am impresia că nu s-a încărcat complet, dar îmi place așa, mai simplu.
Termin facultatea, am terminat și cu (de acum) fostul job, și sunt într-un moment de cumpănă... Ce fac de aici înainte? De aceea am revenit la blog, pentru că mă forțează uneori să gândesc la lucruri importante, nu fleacuri de pe facebook. Pe facebook mai mult primesc informații decât gândesc... ca la un site de știri mai bun decât Libertatea. :D
Revenind la dilema mea, „Now what?”, am găsit un filmuleț care m-a ajutat, prin urmare îl împărtășesc cu voi.


Pe scurt, scrieți-vă ideile pe hârtie și puneți-le la vedere! Să nu mai fim cimitir de proiecte și să notăm tot ce vrem să facem și chiar să facem. Cred că e o satisfacție deosebită să tai chiar și un lucru de pe aceea listă (dar nu punem chestii de genul „Să fac curat în casă!”). Prin urmare puteți urmări noul meu site: www.făcutdemână.ro... Unul din lucrurile de pe lista mea.
Spor la treabă!

2 comentarii:

  1. Buna, trebuie să fac cumva să primesc notificări când comentează cineva. De asta răspuns abia acum. „Now what?” e foarte bun!
    Există riscul să ne dezamăgim, dar mai bine asta decât să lâncezești. Și pentru mine cea mai mare dezamăgire este când lâncezesc.

    RăspundețiȘtergere