vineri, 5 noiembrie 2010

Jazz you till the end of time!

Va amintiti toate studiile alea de:
- Muzica lui Mozart te ajuta sa lucrezi mai bine la matematica
- Queen te ajuta sa fii creativ
- Rock-ul, Jazz-ul si muzica clasica e pentru oamenii cu un IQ mai ridicat
- copii care asculta muzica clasica din burtica mamicilor devin mai destepti si isi dezvolta ceva (nu mai stiu ce)
Asa m-am simtit eu in ultimele doua zile. Mai exact, de cand am observat ca odata ce deschis Pro FM Jazz automat inchid si facebook si youtube si incep sa fac ceva productiv. Si chiar ma sustine muzica. Ieri a fost un moment minunat cand, atunci cand am deschis radioul, canta Billie Holiday (pentru cei care nu ma prea urmaresc, e vocea mea preferata de jazz - curios, eu nu urmaresc cati vizitatori am pe blog) canta o melodie ceva de genul "embrase" dar nu mai stiu numele. Ceva legat de imbratisare. Daca o stie careva sa imi spuna numele, va rog!
Am avut niste saptamani pline si frumoase pentru ca au fost pline. Sper sa tot am asa. Mai ales ca am fost la Antreprenori, back to business! despre care o sa scriu mai tarziu, dar am avut oricum destul de multa treaba. Jazz-ul a reusit sa imi dea inca energie sa pocnesc din degete in timp ce merg prin casa, sa iau un ziar sau carte sa mai citesc, sa fac ceva pentru mine, sa mai scriu ceva pe diverse canale (de comunicare).
Am vrut foarte mult sa merg la Herbie Hancock. Nu am reusit in schimb am vazut niste inregistrari foarte bune pe iconcert.ro. Si acum urmeaza Jazz in the city. Am reusit sa ratez cele mai multe concerte de jazz fie pentru ca nu eram in Bucuresti, fie ca trebuia sa fiu in alta pare in Bucuresti, fie ca nu aveam bani. Pe Diana Krall am ratat-o pentru ca am aflat cine e dupa concert. Logic, de altfel...
De data asta, http://www.jazzinthecity.ro/ va aduce pe aceeasi scena pe domnul si doamna de mai jos. Adica domnul Damian Draghici, care va folosi un nai pentru a canta jazz (uite, asta nu prea o aud in mod uzual la PRO FM Jazz) si pe... discipola lui Dinah Washington... o doamna cu o voce extrem de controlata, curata, eleganta, joviala, plina de viata, molipsitoare si calda... Diana Schurr... si gata!

Un comentariu:

  1. Datorita acestui post merg la concert!!!!!!
    Am castigat o invitatie dubla la concursul lui Manafu.
    http://www.manafu.ro/2010/10/invitatie-la-concert/

    RăspundețiȘtergere