joi, 3 iulie 2008

It's official!


Vorbeam cu pritenul meu depsre acest blog, ce as putea sa fac sa depasesc numarul de 100 vizitatori in 3 luni. Unul din sfaturile lui a fost sa scriu mai des, ca atunci cand o persoana scrie 2-3 posturi la 1-2 saptamani, si cititorul va intra mai rar, cu gandul lasa, ca intru la o luna si citesc 2-3 articole. Dar in momentul de fata, in special, ma confrunt cu o dilema; nu am ce sa scriu de interes general aici atat de des, din ceea ce fac eu, pentru ca blogul sa fie in realitate o carte de vizita. Tin inca la principiul ca acest blog sa va informeze cu ceva, sa comunica ceva worth saying.
Nu vreau sa scriu probleme existentiale si sa alunec spre patetism, asa cum fac cateva bloguri, si nu consider ca problemele existentiale ale unui bloger v`ar atrage sa cititi un blog, mai ales atat timp cat nu va cocosati de ras la stilul meu de a nara.
So, I got to thinkin`, ce ar fi sa scriu cate un post cu informatii intr`adevar de interes general. Cum ar fi energia eoliana, din ce se mai face asta si aia, lucruri care sa va imbogateasca spiritaul.... I shell be the new wikipedia. :D

Pentru o mic mostra, aseara dadeam search pe site`urile ziarelor autohtone la cuvantul responsabilitate, si cele mai multe rezultate erau din politica. Isn't it ironic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu