luni, 17 octombrie 2011

Un cotcodacit fericit


In aceasta seara s-a lansat al doilea numar din ziarul DailyCotcodac. Daca nu stiti ce inseamna, intrati pe dailycotcodac.ro preferabil nu cand e seful langa voi. Pe scurt, daily cotcodac este un site sustinut de o mana de oameni care scriu din pasiune si creativ (ce raritate), cu un umor autentic. Am avut sansa in aceasta seara sa ii cunosc pe acesti oameni, iar pe Julius Constantinescu personal. Nu poti sa iti faci o parere despre un om in 2 minute de discutie, dar chiar si asa mi-am dat seama ca, in ultimul timpm am simtit lipsa bunului simt. E ca atunci cand vezi o lumina si ti-ai dat seama ca erai in intuneric, sau atunci cand te uda ceva si ti-ai dai seama ca pana atunci erai uscat - dintr-un articol citire.
Recomand sa aruncati un ochi macar pe prima pagina a ziarului (stiu ca sunteti lenesi si ocupati) aici.


In alta ordine de idei, ca la evenimentul asta nu am iubit niciodata sponsorii. Pe de-o parte, datorita Xerox a fost posibil cel de-al doilea numar al ziarului, si cu ocazia asta mi-am revazut dragii colegi de la Premium Communication, care au pus lucrurile cap la cap si au facut posibil evenimentul din seara asta. Pe de alta parte, am iubit Samsung tare mult pentru ca in seara asta am castigat un hard extern (la tombola organizata). Binenteles ca si eu, ca tot omul, tanjeam la imprimanta Xerox, dar ni s-a dat, nu ni s-a luat si, nu-i asa, poti sa ii dai orice romanului, sa fie bine-primit.
Desi am plecat de la birou la 8 si m-am dus direct in Control, unde a avut loc evenimentului, am plecat de acolo plina de energie. Asta face o revedere placuta si un hard castigat. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu